Acvariu Clinica Pediatrica

SDC13068Acvariul are dimensiunile 2700/250/550mm (L/l/h) si datorita cerintei clientului stricte privind latimea a trebuit sa gasim o solutie pentru optimizarea decorului. Orice varianta de colant, komatex, spate vopsit, etc ar fi dat senzatia de stramtoare si decor fals iar solutia adoptata de noi , speram sa fie cea mai de efect! Intr-un sondaj efectuat in randul hobby-istilor cu privire la latimea acvariului am calculat o medie de 43 cm latime (de la 25 cm, real 22cm) ceea ce inseamna ca efectul 3D oferit de decor isi face efectul.

Latimea decorului a fost creata pe comanda pentru a nu ocupa prea mult spatiu de inot dar pentru a asigura efectul 3D am cerut surplombe mari (una are 13 cm (vezi stanga sus) si altele doua au 11 respectiv 9 cm (mijloc si dreapta).

Pestii au fost extrem de multumiti si la doar cateva ore de la adaugare deja colonizau atat zonele de la baza cat si, spre surprinderea noastra, crapaturile mari din decor.
Acvariul are o responsabilitate enorma fiind plasat intr-un spital de pediatrie unde va trebui sa desfete privirile copiilor si parintilor si sa transforme un spital intr-un mediu natural si calduros.

Speram sa va placa designul si asteptam opiniile dvs.

In galerie aveti atat randarea in 3D Studio Max (ultima poza) facuta initial ca target pentru proiect cat si varianta finala a proiectului.

IMG_1971

IMG_2073IMG_2076IMG_2079 IMG_2081 IMG_2085 IMG_2114 IMG_2116 IMG_2118 SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Simularea virtuala initiala si tinta proiectului:
imagine initiala - telul proiectului