Acvariu Spa – 200 L – Receptie

Proiectul a constat in reamenajarea unui acvariu aflat intr-o conditie critica. Situatia initiala includea un acvariu cu geamul din fata zgariat in care puteam regasi doi pesti enorm de mari ce isi aveau locul mai de graba in carligul unui pescar decat intr-un acvariu decorativ, 4 tipuri diferite de pietre pline de alge (printre care chiar si cateva caramizi), radacini, apa maronie tulbure, un miros deranjant si foarte multe alge.

Avand in vedere ca acvariul este asezat intr-o zona de asteptare a spa-ului extrem de cocheta, modificarea era absolut necesara.

Amenajarea a fost realizata destul de rapid, pestisorii si-au gasit locul intr-un acvariul de 800 de litri in care aveau loc sa se intoarca iar acvariul a fost transformat intr-un coltisor al lacului Malawi si am incercat si adaugarea unor plante.

Before:

amenajare acvariu salon amenajare acvariu salon amenajare acvariu salon amenajare acvariu salon amenajare acvariu salon amenajare acvariu salon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

After (sunt primele poze facute imediat dupa amenajare, revenim dupa ce se limpezeste apa si prin plantele radacini):

amenajare acvariu malawi spa amenajare acvariu malawi spa

amenajare acvariu malawi spa amenajare acvariu malawi spa amenajare acvariu malawi spa amenajare acvariu malawi spa amenajare acvariu malawi spa