Mentenanta

Mentenanta acvariului este foarte importanta si nu trebuie neglijata.

Aquarium-Service-.186181840_std

Prin mentenanta nu trebuie sa intelegem doar curatatul geamurilor ci si curatatul echipamentelor (filtre, medii filtrante, reactoare, skimmere, lampi, pompe recirculare, etc), testele de apa (PH, KH, NO2, NO3, NH4,O2, PO4, SiO2, Ca, Mg, Fe, Cu, Cl), calibrarea echipamentelor si bineinteles aditiile de bacterii si suplimente.

O formula universala de mentenanta este greu de definit pentru ca fiecare acvariu este diferit si are anumite cerinte. Un acvariu proaspat pornit are mai putina nevoie de curatenie si mai multa de aditii si improspatari iar la un acvariu matur situatia este inversa.

Va putem ajuta si ne vom plia pe cazul dumneavostra oferindu-va serviciile de care aveti nevoie. In cazul unei colaborari pe termen mediu/lung va putem oferi si consultanta pentru optimizarea sau reamenajarea acvariului dvs.

 

Fie ca vorbim de un acvariu pe care il intretineti si doriti doar consultanta in crearea unui acvariu sau o curatare, fie ca vorbim de un program de mentenanta lunara sau saptamanala , in mod cert, completand formularul de mai jos veti primi o oferta personalizata care va va satisface!

[easy_contact_forms fid=4]

 

Leave a Reply